4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 78 reviews)
Uitstekend77%
Heel goed18%
Gemiddeld4%
Slecht0%
Verschrikkelijk1%

Babyshower High Tea thuis bezorgen

Babyshower High Tea thuis bezorgen

Is je vriendin, dochter of familielid in verwachting van een kindje? Organiseer dan samen een super leuke babyshower en verras de aanstaande moeder. Hoe lekker is het dan om een babyshower High Tea thuis te laten bezorgen? Jullie genieten samen van de lekkerste hartige en zoete hapjes. Ga gelijk aan de slag met het plannen, de uitnodigingen en natuurlijk de decoratie!

babyshower high tea

Babyshower organiseren

Bij een babyshower zet je een zwangere vriendin, dochter of familielid in het zonnetje. Het is super leuk om te organiseren. Hoe kan je dit nu het beste aanpakken? Ten eerste wil je natuurlijk dat het een geslaagd en onvergetelijk moment wordt. Je wil je vriendin natuurlijk een hart onder de riem steken voor de laatste loodjes van haar zwangerschap. Bij een babyshower horen lekkere hapjes, leuke activiteiten als spelletjes, cadeautjes en natuurlijk gezelligheid. Een babyshower is meestal een verrassing voor de aanstaande moeder. Je hebt zelf de keuze om het groot of klein te vieren. Schakel dan ook de familieleden of de partner in om tips te vragen. Samen organiseren is natuurlijk net zo leuk.

Babyshower versiering

Tijdens een babyshower weet je niet altijd of het een jongen of meisje wordt. Kies dan voor een mix van blauw en roze. Natuurlijk kan je ook een algemene kleur kiezen, zo zie je vaak zilver en goud. Versiering geeft een feestelijk en gezellig gevoel. Je zou een thema voor je babyshower kunnen bedenken. Het doorvoeren van een thema in de versiering ziet er vaak stijlvol uit omdat alles op elkaar afgestemd is. De hoeveelheid van je versiering hangt af van de locatie en van het aantal personen. Bij versiering in huis kan je denken aan wegwerpservies, ballonnen, confetti en slingers. Ga bijvoorbeeld voor ballonnen met de tekst ‘baby’ en hang deze boven de sweet table.

Babyshower High Tea

Maak de babyshower extra leuk met een heerlijke babyshower High Tea. Je kan de High Tea thuis laten bezorgen of op locatie doen. Een babyshower thuis kan prettig zijn voor de persoon die zwanger is. Ook kan je het huis of de tuin helemaal versieren zoals je zelf wil. Het voordeel is ook dat je naast de High Tea zelf nog wat extra hapjes kan maken. Zo kan je bijvoorbeeld een sweet table neerzetten. Natuurlijk kan je daar ook de zoete hapjes uit je bestelde High Tea voor gebruiken. Een babyshower organiseer je vaak wanneer de aanstaande moeder tussen 25 en 32 weken zwanger is. Het wordt afgeraden om voor de 20 weken de babyshower te organiseren.

High Tea bestellen

Het voordeel van een High Tea bestellen is dat je zelf niet in de keuken hoeft te staan. Het organiseren van de babyshower kost namelijk al genoeg tijd. Die extra tijd kan je besteden aan het versieren van de locatie en het maken van de uitnodigen. De High Tea bestaat uit een selectie van broodjes en divers belegd, diverse hartige mini snacks, zoete mini hapjes, losse thee en een flesje verse jus d’orange. Maak er echt een feestje van en geniet samen van de lekkere hapjes en speciale gelegenheid.

babyshower high tea