Reviews

Bekijk de feedback die onze klanten geven over onze service. De 5 meest recente beoordelingen zijn hieronder weergegeven. Onderaan vind je ons gemiddelde cijfer van alle beoordelingen. Wij staan voor kwaliteit en een optimale klantervaring is hierin essentieel. Wij vinden het belangrijk dat je bij ons met vertrouwen kunt bestellen. Mocht er onverhoopt een keer iets niet helemaal naar wens zijn gegaan dan lossen we dit graag op. De reviews worden door ons gebruikt om onze dienstverlening continu te verbeteren.

 

Lekkere lunch!

Rated 4 out of 5
juni 11, 2024

Al met al was de lunch die ik besteld heb via lunch.nl erg goed! Communicatie en bezorging waren perfect en de geleverde broodjes waren lekker! Enige minpunt was de samenstelling van het pakket aan broodjes. Op voorhand had ik gevraagd wat deze bevatte waarop ik een zeer vriendelijk antwoord kreeg. Een deel van de genoemde broodjes waren helaas niet terug te vinden in het pakket dat wij hadden. Ondanks dat, al met al een zeer goede ervaring gehad en zeker aan te raden!

Gert Dekkers

Super snelle service en bereid tot meedenken met de klant!

Rated 5 out of 5
juni 6, 2024

Wij hadden heel erg last minute (zelfde dag, paar uur later) een lunch nodig voor 12 personen. Na een telefoontje met een medewerker van lunch.nl bleek dit nog mogelijk. Er werd meegedacht, t/m het soort bestelling aan toe, en de service verliep heel soepel en super snel. De lunch was zeker ook naar wens. Super fijn!

Laura

broodjes voor onze lunch

Rated 4 out of 5
juni 4, 2024

Ik had de boordjes besteld voor 10.30-11.00 uur. Helaas was de leverancier pas om 11.15 uur gearriveerd. Broodjes waren prima! Ik zou wel graag een factuur ontvangen omdat ik de lunch moet declareren bij mijn werkgever. Ik heb die nu zelf voorgeschoten.
Tip voor de leverancier: geen broodjes met noten tussen de andere broodjes leggen ivm notenallergie

Els Oostveen

Wederom erg goed.

Rated 5 out of 5
mei 26, 2024

Wij waarderen het zeer om een betrouwbare partner te hebben bij het organiseren van onze workshops.

Harm Struik

Verzorging lunch voor 13 personen

Rated 5 out of 5
mei 20, 2024

Het was voor ons de eerste keer dat we een lunch lieten bezorgen. Voorheen kregen we een lunch via de Kerk waar we bijeenkomen.
De variatie in broodjes was voldoende. De aanwezigen hadden veel waardering voor opmaak en smaak.
Ook kwamen de broodjes mooi binnen het afgesproken half uur.
Complimenten!
We zullen dit ongetwijfeld gaan herhalen. De frequentie is niet hoog wat we komen 4 x per jaar bijeen.

Jan Vogelzang

 

Gemiddeld cijfer

4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 223 reviews)
Uitstekend74%
Heel goed20%
Gemiddeld5%
Slecht0%
Verschrikkelijk1%