Kerst

Kerst

It’s the most wonderful time of the year! De kerstdagen zijn veel te kort om alleen maar te genieten van het diner. Daarom hebben wij nog veel meer leuke dingen bedacht wat je door de dag heen kunt doen. Ook ideaal als je stiekem geen zin hebt om in de avond gezellig te doen, want dan kun je ook overdag activiteiten plannen. Wat dacht je van een gezellig ontbijtje met het gezin en in de middag een brunch of high tea met vrienden of de hele familie? Heerlijk toch. En natuurlijk helemaal in het thema van Kerst.

kerst

Kerstontbijt bestellen

Tijdens de kerstdagen is het de hele dag feest. Wordt daarom ook gewoon gelijk wakker in een feeststemming. Bestel een Kerstontbijt en geniet van verse broodjes, kerststol, verse jus d’orange en nog meer lekkers. Geniet van al dat lekkers met het gezin en maak je gelijk helemaal klaar voor de gezellige stemming van de rest van de dag.

Bubbel brunch

Blijven jullie liever iets langer in bed blijven? Of slaan jullie het ontbijt over en genieten jullie met vrienden of familie van een Kerstbrunch? Dan moet het natuurlijk gelijk groots gevierd worden met een lekker glas bubbels erbij. Proef van verse broodjes, croissantjes, allerlei soorten beleg, muffins, verse jus d’orange en meer hapjes in kerstsfeer. Erg lekker en ook nog eens super gezellig!

Kerst High Tea

Ben jij dol op zoet én hartig? Dan is een Kerst High Tea echt iets voor jou. Een high tea helemaal in kerstsfeer! Proef van allerlei lekkere zoete hapjes zoals taartjes en scones. En geniet ook van hartige hapjes zoals broodjes, wraps en meer. Natuurlijk kan lekkere kerstthee niet ontbreken. Praat lekker bij en kom helemaal in de feeststemming.