Hoe werkt het

Welkom op Lunch.nl! Wij helpen jou graag een passende lunch te vinden voor op kantoor. Heb je een meeting, cursus, vergadering of wil je gewoon even gezellig gezamenlijk lunchen? Dan ben je bij Lunch.nl op het goede adres. Met onze lokale cateraars maken we de lekkerste lunch voor jou klaar. Dit doen we met lokale producten waardoor onze broodjes en salades altijd dagvers zijn. Er is een ruim assortiment waardoor er voor ieder wat wils is. Liever thuis lunchen? Dat kan natuurlijk ook!

Waar ben jij naar op zoek?

  1. Selecteer een menu, we hebben de keuze uit: broodjes en salades, fruitboxen, ontbijt, brunch, high tea en traktaties.
  2. Als je op zoek bent naar een lunch, dan kies je waarschijnlijk voor de broodjes en salades. Type dan jouw postcode in om te zien wat het aanbod is in jouw stad.
  3. Vervolgens kun je kiezen voor broodjes, salades en dranken. Hier kun je ook je dieetwensen aangeven. Als je bijvoorbeeld kiest voor broodjes, dan krijg je het gehele broodassortiment te zien. Kies een broodje naar keuze uit en klik op ‘toevoegen’.
  4. Vervolgens kun je kiezen voor het soort brood (pistolet, half stokbrood, triangel) en voor eventuele extra toppings.
  5. Nu hoef je alleen nog maar hetzelfde te doen voor je collega’s en dan kunnen jullie bestellen. Bij het afrekenen dien je de adresgegevens van jouw kantoor op te geven, zodat de bezorger weet waar hij de lunch kan brengen. Vervolgens kun je aangeven op welke dag en tijdstip je de lunch wil laten bezorgen en eventueel nog een opmerking invoeren. Tot slot hoef je alleen maar af te rekenen en dan komt de bestelling jouw kant op!

Naast broodjes en salades hebben we ook fruitboxen voor op kantoor en traktaties die je kunt bestellen. Het bestellen hiervan werkt hetzelfde als benoemd voor de broodjes. We hebben alleen in de regio Drechtsteden de mogelijkheid om glutenvrij brood te leveren (haverbrood). Als je een belegd broodje kiest, dan kun je de broodsoort aanvinken. Kies hierbij voor de ‘Petit Pain Glutenarm’. We noemen dit broodje glutenarm omdat het sporen van gluten kan bevatten, omdat onze bakkerij in deze regio ook andere broden bakt. Het is dus geschikt als je intolerantie hebt. Lees meer over glutenvrij broodje. Let op: ook dit is op dit moment alleen mogelijk voor de regio Drechtsteden.

Leuke arrangementen

Iets te vieren op kantoor? Dan kun je gebruikmaken van onze arrangementen. Begin de dag met een lekker ontbijt op kantoor. Bijvoorbeeld tijdens een vroege vergadering of meeting. Dit is een standaard menu waarbij je verschillende broodjes, een croissantje, diverse soorten beleg en een flesje jus d’orange krijgt. Dit ontbijtje geeft je energie om er die dag flink tegenaan te gaan. Is het iets later in de ochtend? Dan kun je mooi een brunch bestellen die bestaat uit verschillende broodjes, luxe beleg en een muffin. Op zoek naar iets feestelijks? Dan is de high tea een goed idee: zoete en hartige hapjes met verse jus en een glaasje bubbels. Ontbijt, brunch of high tea; wat je ook bestelt, je krijgt het in een handige box thuis of op kantoor bezorgd. Alle bestellingen kunnen de volgende dag al worden bezorgd of je kunt van tevoren je bestelling inplannen voor een ander moment.