Moederdag

Moederdag

Wil jij moeders écht even in het zonnetje zetten? Doe dat dan met een lekker onbijtje, een brunch of een high tea. Iedereen kan wel iets lekkers waarderen toch? Of het nu je moeder, schoonmoeder, stiefmoeder, de moeder van je kinderen of een andere lieve vrouw in je leven is. Ze verdient het om af en toe verrast te worden.

Moederdag

Moederdag ontbijt

Kun jij je nog herinneren hoe je vroeger toen je klein was bij je moeder in bed kroop met een lekker ontbijt? Dat was toch heerlijk. Of je nu volwassen bent of met de kinderen lekker wil ontbijten. Een moeder kan altijd wel een lekker Moederdag ontbijtje waarderen. Zeker als ze kan genieten van heerlijke verse broodjes, croissantjes, verschillende soorten beleg en een glas verse jus d’orange. Daar kun je iedereen wel voor wakker maken!

Bubbel brunch

Slaapt moeders liever een beetje uit? Dan kun je het ook iets later maken en Moederdag vieren met een lekkere brunch. Bestel een heerlijke Moederdag brunch met bubbels en geniet van heerlijke verse broodjes, lekker beleg, muffins, jus d’orange en natuurlijk een glas bubbels om mee te proosten. Op de allerliefste moeder natuurlijk.

Moederdag High Tea

Liefde gaat door de maag! En daarom is een Moederdag High Tea een heel goed idee. Heerlijk samen genieten van zoete hapjes, hartige hapjes en natuurlijk thee. Ondertussen kunnen jullie lekker bijpraten. Dat is toch heerlijk? Een Moederdag High Tea bestaat uit: een klein broodje met zalm en kruidenkaas, een klein broodje met carpaccio, 2 mini saucijzenbroodjes, een scone, een mini muffin een chocolade lolly, 4 mini gebakjes, een vers sapje en 3 zakjes pickwick thee. Daar wordt moeders vast en zeker blij van.