Vaderdag

Vaderdag

Vaderdag: dé dag om jouw paps te laten zien hoe veel jij om hem geeft. Of het nu gaat om je vader, je stiefvader, je schoonvader, je opa, de vader van je kinderen of een andere man in je leven die belangrijk is. Af en toe moet je echt even laten zien hoeveel hij voor jou betekent. En aangezien liefde door de maag gaat, kun je zeker wel met iets lekkers aankomen.

Vaderdag

Vaderdag ontbijt

Verras jij je paps met een lekker Vaderdag ontbijt? Dan genieten jullie van van versgebakken broodjes, croissantjes, vers fruit en Peijnenburg ontbijtkoek. De broodjes kun je beleggen met carpaccio, zalm, ham, kaas, filet americain, ei, brie, boter, jam en Nutella. Maak de broodjes af met sla, komkommer, tomaat en mosterd dille dressing. Dat klinkt toch heerlijk? En je kunt ook nog kiezen voor het ontbijt met ‘I love papa’ mok. Dat tovert vast een lach op het gezicht van jouw vader.

High Beer

Vaders en bier; als twee handen op één buik. Verras hem daarom met een lekkere High Beer. Een High Beer bestaat uit: mini wraps, mini snacks, blokjes oude kaas, plakjes worst, olijven, zak chips of nootjes, stokbrood met kruidenkaas en 2 verschillende smaken speciaal biertjes. Dat is toch perfect voor op de zondagmiddag. Misschien mag jij zelfs wel een beetje meegenieten.