Valentijnsdag

Valentijnsdag

Love is in the air! En jij weet natuurlijk ook heel goed dat liefde door de maag gaat. Daarom kun jij jouw lief het beste verrassen met iets lekkers. Ga het jezelf nu niet moeilijk maken door zelf de keuken in te duiken, maar laat gewoon iets lekkers bezorgen! Makkelijk én lekker.

valentijnsdag

Romantisch ontbijtje

Van een ontbijtje op bed wordt iedereen blij! Het is nog leuker als jullie rustig wakker kunnen worden en dan alleen maar de deur open hoeven te doen voor de bezorger. Je hoeft zelf niets klaar te maken, alleen maar op te eten. Kruip lekker terug in bed en geniet van dat heerlijke ontbijt. Maak het zo gek als je wil; je kunt zelfs ontbijt met bubbels laten bezorgen.

Samen genieten

Lekker samen genieten? Dan kun je ook extra lang in bed blijven liggen om daarna te brunchen. Heerlijk met die verse broodjes, croissantjes, allerlei lekkere soorten beleg, muffins en verse jus d’orange. Trek gekregen? Je kunt brunch bestellen en op de door jou gewenste datum laten bezorgen. Als je toch iets anders wil kun je ook kiezen voor verschillende taartjes, muffins, donuts of koekjes om lekker samen van te proeven.

Valentijn High Tea

Zijn jullie meer van de zoete hapjes en thee? Dan is een Valentijn High Tea een heel goed idee. Heerlijk genieten van taartjes, muffins, scones en hartige hapjes. Dat is toch heerlijk. Daarnaast is de High Tea ook helemaal in het teken van liefde. Denk aan heel veel hartjes. Daar wordt jouw lief vast heel blij van.