Verjaardag

Verjaardag

Ga jij je verjaardag vieren thuis of op kantoor met je collega’s? Dan heb je misschien geen zin om zelf aan het bakken te gaan. Het kan dan net zo makkelijk zijn om iets lekkers te bestellen. Je hoeft zelf geen moeite te doen om iets te bereiden, maar je kunt er wel van genieten. Ideaal toch?

traktaties om iets te vieren

Trakteren op kantoor

Wil jij trakteren op kantoor? Dan kun je gemakkelijk traktaties bestellen. Kies allemaal verschillende gebakjes, muffins en donuts uit zodat iedereen iets lekkers heeft. Vind je het moeilijk om te kiezen? Dan kun je ook gaan voor een traktatiebox. Hier vind je allerlei verschillende traktaties in, er is voor ieder wat wils. Liever geen zoetigheid? Dan kun je ook gezellig samen lunchen, laat bijvoorbeeld belegde broodjes bezorgen.

Thuis verjaardag vieren

Komen er vrienden en familie op bezoek voor je verjaardag? Dan moet er natuurlijk wel wat lekkers in huis zijn. Je kunt natuurlijk voor gebakjes kiezen, maar je kunt ook een High Tea bestellen. Daarnaast kun je ook iemand verrassen die jarig is, bijvoorbeeld met een luxe ontbijt of een brunch met bubbels. Dat is nog eens een leuke verrassing!