Pasen

Pasen

Ga jij gezellig Pasen vieren met je gezin? Dan hoort daar natuurlijk ook wat lekkers bij. Begin jij de dag met een lekker ontbijtje? Of genieten jullie liever in de loop van de middag van een heerlijke High Tea? Moeilijk om te kiezen, want het is allebei erg lekker. En uiteraard helemaal in het thema van Pasen; haasjes, kuikentjes en de kleuren van de lente.

paas ontbijt

Paasontbijt

Vier jij Pasen met een lekker ontbijtje? Dan kun je heel gemakkelijk een Paasontbijt bestellen. Dit is een heerlijk ontbijt helemaal in het thema van Pasen. Proef van broodjes in de vorm van een haasje of een kuikentje, van verschillende soorten beleg en nog veel meer lekkers. Je kunt zelf kiezen voor de optie met bubbels! Dan maak je Pasen nog feestelijker.

Paas brunch

Blijf jij liever wat langer in bed liggen op je vrije dag? Dan kun je alsnog lekker Pasen vieren, maar dan met een Paas brunch. Geniet van verse broodjes, croissantjes, paashaasjes en nog veel meer lekkers. Hierbij krijg je heerlijke verse jus d’orange en voor de liefhebbers ook een glaasje bubbels. Heerlijk!

Paas High Tea

Een High Tea is altijd een goed idee. Wie wordt er nu niet blij van allerlei verschillende soorten hartige en zoete hapjes in combinatie met thee? En dit is natuurlijk nog leuker als het helemaal in Paasthema is. Proef van lekkere taartjes, belegde broodjes, een sapje en nog veel meer lekkers. Je kunt een Paas High Tea makkelijk en snel thuis laten bezorgen.