4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 183 reviews)
Uitstekend74%
Heel goed20%
Gemiddeld5%
Slecht0%
Verschrikkelijk1%

Brunch bezorgen als geslaagd cadeau

Brunch bezorgen als geslaagd cadeau

De eindexamens voor de middelbare school naderen bijna. Super spannend voor alle toekomstige examenkandidaten. Het is nog even een kwestie van doorzetten en hard studeren om uiteindelijk met dat felbegeerde papiertje de school uit te kunnen lopen. Dan begint het ‘’echte leven’’ en is het tijd voor de geslaagden om hun vleugels te gaan spreiden. Iedereen zal zijn of haar droom gaan volgen, maar het is eerst tijd om lekker te genieten van hun welverdiende vakantie. Het is namelijk niet niks om je diploma te halen. Geslaagd betekent uiteraard de vlag buiten hangen en als naaste wil je laten zien hoe trots je op diegene bent. Dat kan je doen met een simpel kaartje, maar hoe leuk is het om iemand een brunch als geslaagd cadeau te geven. Want uiteindelijk houdt iedereen van eten en wil de geslaagde juist lekker even relaxen en genieten van een heerlijke brunch met extra’s.

Luxe brunch laten bezorgen

Luxe brunch laten bezorgen

Als je geslaagd bent dan horen daar eigenlijk bubbels bij. Mocht je nog niet oud genoeg zijn, dan is een lekker glaasje jus d’orange ook een heerlijk feestelijk alternatief. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om van meerdere lekkere dingen te kunnen proeven. Een brunch is eigenlijk een ontbijt en lunch ineen. Broodjes met overheerlijk vers beleg, lekker sappig fruit en tot slot nog een zoet toetje om het af te sluiten. Dat klinkt toch als een geweldige verrassing. Het is natuurlijk ook gewoon heerlijk om een brunch te ontvangen en die heerlijk op te kunnen peuzelen.

Geslaagd High Tea laten bezorgen

Heb je wel eens een High Tea gedaan? Dit is een leuke bezigheid waarbij je verschillende hapjes zoet en hartig gaat proeven. Daarnaast ga je smikkelen onder het genot van heerlijke thee in verschillende soorten. Een High Tea laten bezorgen is natuurlijk een perfect cadeau om na de drukke examenperiode even te kunnen relaxen. Het is echt een activiteit en niet alleen puur gericht op eten. De gezelligheid tijdens het eten staat ook écht centraal. Laat daarom een heerlijke High Tea bezorgen en laat de geslaagden met familie of vrienden genieten van een heerlijke middag. Mocht je niet super fan zijn van thee kan je natuurlijk ook ieder ander drankje bij de High Tea kunnen schenken. Schenk bijvoorbeeld (kinder)champagne of homemade ice tea.

Traktaties bezorgen

Traktaties laten bezorgen als cadeau

Bij een diploma, hoort taart. Daarom kan je de geslaagden ook traktaties opsturen. Bestel bijvoorbeeld een lekkere chocolade muffin, donut, stuk gebak of ovenverse koeken. Dit is natuurlijk heerlijk om deze mijlpaal mee te kunnen vieren. Laat de geslaagden daarom zien door middel van heerlijke traktaties te laten bezorgen hoe trots je op hem of haar bent. Ben je meer van een gezonde traktatie? Laat dan een lekkere fruitmand bezorgen. Je kan natuurlijk ook een overwinning vieren op een gezonde manier. Tot slot kan je ook een leuk kaartje toevoegen om nog even de geslaagde toe te spreken.