4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 78 reviews)
Uitstekend77%
Heel goed18%
Gemiddeld4%
Slecht0%
Verschrikkelijk1%

Fruit bezorgen in Dordrecht

Fruit bezorgen in Dordrecht

Wil jij iedere dag een gezond tussendoortje? Dan kan je fruit bezorgen in Dordrecht! Je kan kiezen uit los fruit als een banaan, sinaasappel, kiwi, peer en een appel. Of je kan kiezen uit een lekkere fruitbox waar van alles in zit. Neem iedere dag een gezond tussendoortje en geniet van het sappige verse fruit.

fruit bezorgen

Waarom fruit eten

Zoals je waarschijnlijk wel weet is fruit eten super gezond. Maar waarom nou eigenlijk? Te beginnen kan je natuurlijk als tussendoortje beter een stuk fruit eten dan een koek. In bijvoorbeeld appel en peer zit het stofje pectine, wat zorgt voor een verzadigd gevoel. In fruit zitten ook natuurlijk suikers die je energie geven en je bloedsuiker omhoog brengen. Je kan dus in plaats van een kop koffie ook gewoon een appeltje nemen. Wist je dat fruit ook een goede oplossing is tegen concentratieproblemen? Tot slot is fruit natuurlijk rijk aan vitamines. Zo heeft vitamine A een positieve uitwerking op de functionering van je immuunsysteem. Vitamine C is goed voor je weerstand en vitamine E zorgt voor een gezonde werking op de huid, zenuwen, spieren, rode bloedcellen en hart. Genoeg redenen om dagelijk te voorzien in je portie fruit.

Fruit bezorgen

Je kan zelf naar de supermarkt of groenteboer gaan om fruit te halen, maar je kan ook fruit laten bezorgen. Dit is de ideale oplossing voor als je je bedenkt dat het fruit op is, of iedere week vers fruit in huis wil hebben. Bij fruit bezorgen weet je altijd zeker dat je de perfecte mix in fruitsoorten hebt. Ben jij werkgever? Laat dan om de dag of iedere dag een verse fruitbox bezorgen. Zo voorzie jij je werknemers iedere dag van een vers stukje fruit. Dit heeft weer invloed op de gezondheid van je medewerkers en dus ook op het ziekteverzuim. Wist je dat fruit ook zorgt voor een positief imago van het bedrijf? Een fruitbox bestaat uit bananen, sinaasappels, peren, appels en mandarijnen. Dit fruit bevat alle vitamines die jij en je medewerkers of collega’s nodig hebt!

Combinatie met belegde broodjes

Combineer lekkere belegde broodjes met een stuk fruit. Je zou bij zowel je ontbijt als lunch een stuk fruit kunnen eten, zodat je zeker weet dat je genoeg fruit eet op een dag. Wanneer je lekkere belegde broodjes voor het ontbijt of lunch besteld, kan je er natuurlijk ook fruit bij bestellen. Je hoeft je stuk fruit dan natuurlijk niet gelijk op te eten, je kan het ook bewaren als tussendoortje. Wil je de dag beginnen met een lekkere yoghurt of kwark? Snij dan banaan, appel en peer in stukjes en voeg deze hier aan toe. Zo heb je twee vliegen in één klap!

Lokale cateraar

Jouw fruit wordt altijd vers geleverd door onze lokale cateraar omdat deze altijd bij jou in de buurt is. Je weet zeker dat je iedere dag aan je portie vitamines komt. Zoals je net al las, is het eten van genoeg fruit super belangrijk. Fruit bezorgen kan zowel op je werk als thuis. Ben je het dus vergeten te kopen of mee te nemen naar je werk? Laat het makkelijk en snel bezorgen. Jezelf nog extra verwennen? Bestel er dan gelijk een lekker broodje bij voor jou en je collega’s.

fruit bezorgen