4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 158 reviews)
Uitstekend75%
Heel goed20%
Gemiddeld4%
Slecht0%
Verschrikkelijk1%

Tijdelijk gratis fruitmand bij bestelling van minimaal €100,-

Tijdelijk gratis fruitmand bij bestelling van minimaal €100,-

Nu de maand december op komst is, is het extra belangrijk om veel fruit te eten. Tijdens Sinterklaas, kerst en oud & nieuw mag je namelijk genieten van allemaal lekkernijen. Het is dan ook belangrijk om wel aan je vitaminen te komen. Om die reden hebben wij een speciale actie. Wanneer jij, zakelijk of privé, een bestelling plaatst met een minimale orderwaarde van €100,- of meer krijg je een gratis fruitmand met 15 stuks fruit. Het enige dat je hoeft te doen is in het opmerkingenveld bij de bestelling “gratis fruitmand’’ neer te zetten.Deze actie loopt t/m 13 december 2021. Maximaal 1 per klant.

gratis fruitmand

Fruit op werk

Wil jij je medewerkers verrassen met een lekker ontbijt, lunch, brunch, high tea of traktatie? Bestel dan in nu en krijg een gratis fruitmand. Wist je dat fruit op het werk ook een positieve invloed heeft op de werksfeer en arbeidsproductiviteit? Medewerkers die fruit eten zijn vaak fitter en hebben daardoor meer energie. Fruit aanbieden op het werk brengt dan ook veel positiviteit voor de werkgever. Medewerkers zijn vaak meer gemotiveerd en werken met meer plezier, dit heeft weer invloed op de werksfeer. Wat een lekker sappig appeltje, mandarijntje of banaantje wel niet kan doen!

Waarom fruit eten

Fruit is niet alleen super lekker, het bevat ook nog eens weinig calorieën. Ook zit er in fruit veel vezels, gezonde suikers, vitaminen, mineralen en fytonutriënten die belangrijk zijn voor het in optimale conditie houden van je geest en lichaam. Fruit vezels zorgen er namelijk voor dat vetten beter verbrand worden en er geen cholesterol afzettingen meer kunnen plaatsvinden. Het is dan ook niet gek dat veelvuldig fruit eten op ten duur ernstige ziekten kan voorkomen.

Fruit eten

Fruit kan je puur eten of bewerkt in sap. Nu kan je bewerkt in sap op verschillende manieren zien. Je kan zelf een smoothie maken met puur fruit zonder toegevoegd sap of sap uit een pak in de winkel kopen. Wij vertellen je alvast dat fruit uit een voorverpakt pak veel minder gezond is. Het fruit is namelijk vooraf geschild. Je kan fruit daarom het best direct na het schillen opeten. Wanneer je zelf een smoothie maakt, drink het dan ook direct op, dan zitten er nog de meeste vitamines in de smoothie.

Gratis fruitmand

Wil jij dus je medewerkers of vrienden verrassen op een lekker stuk fruit? Bestel dan heerlijke belegde broodjes of iets anders lekkers uit ons assortiment. Kom je aan de minimaal €100,-? Dan krijgen jullie er gratis een lekkere goed gevulde fruitmand bij. Het enige dat je hoeft te doen is in het opmerkingenveld ‘’gratis fruitmand’’ neer te zetten. Deze actie loopt t/m 13 december 2021. Maximaal 1 per klant.

Gratis fruitmand