4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 158 reviews)
Uitstekend75%
Heel goed20%
Gemiddeld4%
Slecht0%
Verschrikkelijk1%

Vier de VrijMiBo met een heerlijke hapjesschaal!

Vier de VrijMiBo met een heerlijke hapjesschaal!

Je hebt er vast wel eens van gehoord: de VrijMiBo! Ofwel, de vrijdagmiddag borrel. Misschien doe jij dit al iedere week met collega’s. Wat is er dan lekkerder dan een goed gevulde hapjesschaal. Zo kan jij samen met je collega’s genieten van verschillende snackjes en een lekker koud drankje. Laat het borrelen maar beginnen!

Vrijmibo

Wat is de VrijMiBo?

Vrijmibo is de afkorting van vrijdagmiddag borrel. Tijdens de VrijMiBo vier jij samen met jouw collega’s de start van het weekend. Het is dan ook vaak het leukste moment van de week. Meestal start de VrijMiBo rond 16:00. Samen collega’s hef je het glas op de prestaties van de afgelopen week. Het is hét moment om nieuwe contacten te leggen en bij te kletsen met je collega’s. Het is dan ook niet gek dat de VrijMiBo de teambuilding versterkt.

Lekkere hapjes

Bij de VrijMiBo horen natuurlijk lekkere hapjes. Hapjes die vaak terug komen zijn borrelnootjes, zoute snacks en party mixen. Nu kan je zelf met je collega’s wat gaan maken, maar daar heb je waarschijnlijk na je werkweek helemaal geen zin in. Hoe makkelijk is het dan om een lekkere hapjesschaal te bestellen? De schaal wordt warm en vers bij jullie op het werk bezorgd op het tijdstip dat jullie willen. De schaal bestaat uit maarliefst 32 hapjes, zo is er voor iedereen een lekkere keuze. De VrijMiBo hapjesschaal bestaat uit mini saucijzenbroodjes, worstenbroodjes, frikandelbroodjes en kaasbroodjes. Kan je niet wachten? Bestel de hapjesschaal dan makkelijk en snel!

Vrijmibo tips

De VrijMiBo komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, er is altijd wel iemand die het moet organiseren. Spreek met collega’s af dat iedere week iemand anders het voortouw neemt. Ben jij nou de persoon die het moet organiseren? Dan hebben wij nog wat tips voor jou. Allereerst is het belangrijk dat je iedereen uit je team op de hoogte brengt. Nodig je ook mensen uit buiten je team? Betrek dan de hele organisatie erbij. Kies populair eten en drinken. Frisdrank, bier en wijn is altijd goed maar denk ook aan de collega’s die bijvoorbeeld geen alcohol of koolzuurhoudende dranken drinken. Zorg er voor dat je ook wat sapjes hebt. Voor de vegetarische collega’s zijn de kaasbroodjes ideaal. Naast vegetarisch zijn er ook steeds meer mensen vegan. Zorg dan ook voor wat groente hapjes als komkommer met honing en walnoot. Tot slot is het handig om te weten hoeveel collega’s er komen. Stuur bijvoorbeeld een uitnodiging via de mail die zij kunnen accepteren of afwijzen.

Vrijmibo