Een heerlijke paasbrunch bestellen

Een heerlijke paasbrunch bestellen

Pasen komt eraan, tijd om de nodige voorbereidingen te treffen. Je kan zelf een paasbrunch bereiden, maar je kunt deze ook gewoon bestellen, net zo makkelijk! Je hoeft niet speciaal boodschappen te doen en niet na te denken wat je op tafel zet. Het enige wat je hoeft te doen is je familie uitnodigen. Geniet optimaal tijden de Pasen van een heerlijke paasbrunch.

Paasbrunch

Wat is een brunch?

Brunchen is bedacht door de Amerikanen. Het is een combinatie van een laat ontbijt en een vroege middagmaaltijd. Brunch is een samengesteld woord uit het Engelse breakfast en lunch. Vaak zijn er tijdens de brunch diverse soorten broodjes, beleg en dranken aanwezig. Een brunch wordt vaak georganiseerd voor bijzondere gelegenheden waarbij de tafel gezellig gedekt wordt. Natuurlijk kan de brunch tijdens Pasen ook niet ontbreken. 

Waarom een paasbrunch bestellen?

Een paasbrunch zelf bereiden kost best veel tijd, zeker als je een volle tafel hebt. Dat is zonde, want je wilt natuurlijk zelf ook optimaal genieten tijdens de paasdagen. Een paasbrunch bestellen is dan net zo makkelijk en staat in een paar minuten op tafel. Het enige dat je hoeft te doen is de box te openen en uit te pakken. Daarna kan het smullen beginnen! 

Paasbrunch

De heerlijke paasbrunch bestaat uit verschillende soorten broodjes en beleg. Je krijgt drie broodjes, een broodje in de vorm van een paashaas of een haantje, een mini paasbrood en heerlijke zoete paaschocolaatjes. Verder is er ruime keuze in beleg als ham, kipfilet, oude en jonge kaas, brie, filet américain, chocopasta en jam. Natuurlijk kan het vers gekookte eitje ook niet ontbreken en krijg je er ook sla, komkommer en tomaat bij. Zie je jezelf en jouw gezin of familie al zitten aan de gezellig paastafel met deze heerlijke belegde broodjes?

Paaseieren schilderen

Tijdens de paasbrunch is het voor de kinderen natuurlijk superleuk om paaseitjes te schilderen. Maar waarom doen we dat eigenlijk? Pasen is een Christelijk feest. Op Aswoensdag, de dag na carnaval, begint volgens de Katholieke traditie de vastentijd. Een periode van 40 dagen tot aan Paaszondag waarin mensen geen vlees en zuivelproducten mochten eten. De reden dat de paaseieren geschilderd worden is om het eten van eieren na de vastenperiode nog mooier en feestelijker te maken. Ook zouden de eieren nóg beter smaken. Haal de verf alvast uit de kast en vier dit feestelijke moment samen met gekleurde en gezellige eieren!

Wil je ook in de middag nog lekker genieten van de Pasen? Bestel dan een heerlijke Paas High Tea en maak er een gezellige dag van met vrienden, familie of met het gezin! 

Paasbrunch