4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 220 reviews)
Uitstekend75%
Heel goed20%
Gemiddeld4%
Slecht0%
Verschrikkelijk1%

Arrangementen

Groepslunch

Groepslunch

Lekkere belegde broodjes voor een groepslunch laten bezorgen. Zo is voor een groepslunch bestellen extra gemakkelijk.

Brunch

Brunch

Geniet van een luxe brunch om te bestellen en bezorgen. Bekijk de uitgebreide selectie aan broodjes en beleg.

Ontbijt

Ontbijt

Ontbijt bestellen voor thuis of op kantoor. Bekijk alle mogelijkheden. Een heerlijk ontbijt laten bezorgen op ieder gewenst moment.

Lunch

Lunch

Luxe broodjes lunch bestellen om te laten bezorgen. Maak deze uitgebreide lunch extra feestelijk met een flesje prosecco.

High Tea

High Tea

Geniet met elkaar van een heerlijke High Tea om te bestellen. Een luxe manier van lunchen of om iets te vieren.

Traktatieboxen

Traktatieboxen

Met traktatiemixen kun je een traktatie te laten bezorgen die bij iedereen in de smaak valt. Zo maak je trakteren extra gemakkelijk.

Borrelhapjes

Borrelhapjes

Wil je heerlijke borrelhapjes bestellen voor een feest, jubileum, verjaardag of een gezellige VrijMiBo? Bestel een heerlijke hapjesschaal.

Brunch bestellen voor thuis of op het werk

Brunch is een woord dat afstamt uit het Engels en is samengesteld uit breakfast en lunch. Is het te vroeg om ‘s morgens te eten, maar wil je ook niet zo lang wachten tot de lunch? Dan is brunchen de ideale uitkomst. Helemaal wanneer je er voor kiest om deze brunch online te bestellen en gemakkelijk te laten bezorgen.

High Tea bestellen om iets te vieren

Een verwennerij van zoete en hartige hapjes kun je bestellen en laten bezorgen voor elke gewenste gelegenheid. Verras jouw medewerkers in plaats van een standaard borrel eens met een uitgebreide High Tea en laat iedereen ongedwongen genieten van verschillende lekkernijen. Maak van een verjaardag op het werk, jubileum of bedrijfsfeestje een heerlijk ontspannen theekransje.

Moederdag High Tea

Jouw moeder tijdens Moederdag in het zonnetje zetten met een uniek cadeau? Bestel een heerlijke Moederdag High Tea! Geniet samen met je moeder van heerlijke zoete lekkernijen, verschillende theesoorten en natuurlijk van elkaar. Pak dit moment om lekker bij te kletsen en echt even tijd voor elkaar te nemen. Je geniet van een heerlijke middag om nooit meer te vergeten. Wil je na de high tea nog even borrelen? Bestel er dan een heerlijk flesje prosecco bij. Jouw moeder verdient natuurlijk het allerbeste.