4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 165 reviews)
Uitstekend75%
Heel goed20%
Gemiddeld4%
Slecht0%
Verschrikkelijk1%

Vaderdag ontbijt om (o)pa te verrassen

Vaderdag ontbijt om (o)pa te verrassen

Het is tijd om de vaders eens even flink in de watten te leggen. Want wat doen zij veel voor ons! Is het je vader, je opa, je echtgenoot of welk vaderfiguur dan ook? Hij verdient het vast en zeker om verrast te worden. Ook al doet de tekening het altijd erg goed, is het ook leuk om jouw vader te verrassen met iets lekkers, zoals een Vaderdag ontbijt.

vaderdag ontbijt

Wie verdient het?

Welke sterke man in jouw omgeving verdient het écht om met Vaderdag te genieten? Is het je eigen vader, je opa, de vader van je kinderen of een heel ander vaderfiguur in je leven? Laat het hem weten met een lekker Vaderdag ontbijt. Een ontbijt kun je natuurlijk zelf maken, maar het is nog lekkerder als het klaar staat! Of je nu met paps thuis ontbijt of naar hem toe gaat, het is altijd makkelijk als het ontbijtje al op tafel staat. Daarom kun je een heerlijk Vaderdag ontbijtje bestellen.

Vaderdag ontbijt

Wil je papa verrassen met Vaderdag? Dan is het Vaderdag ontbijt met een leuke ‘I Love Papa’ mok een goede keuze voor jou! Je geniet van 3 versgebakken broodjes, 1 croissantje, stuk vers fruit en plakje Peijnenburg ontbijtkoek. De broodjes kun je beleggen met carpaccio, zalm, ham, kaas, filet americain, ei, brie, boter, jam en Nutella. Maak de broodjes af met sla, komkommer, tomaat en mosterd dille dressing. Dat klinkt toch super? Dan kun je direct Vaderdag ontbijt bestellen. Houdt paps wel van een lekker glaasje bubbels? Dan kun je ook nog voor de variant met bubbels gaan, heerlijk!

ontbijt vaderdag

Vaderdag ontbijt voor opa

Ga jij opa eens flink verrassen? Dan is het luxe ontbijt met bubbels en mok ‘I Love Opa’ een goede keuze! Je geniet van 3 verse broodjes en 1 croissantje. Je kunt de verse broodjes beleggen met zalm, ham, kaas, filet americain, ei, brie, boter, jam en Nutella. Daarnaast kun je ook nog los gaan met verschillende toppings: sla, komkommer, tomaat en mosterd dille dressing. Dit alles inclusief heerlijk verse jus en een flesje prosecco. Als opa daar niet blij van wordt, dan weten wij het ook niet meer! Bestel een heerlijk Vaderdag ontbijt voor opa. Dit ontbijtje is ook te bestellen zonder flesje bubbels.

vaderdag ontbijt opa bubbels

Samen ontbijten?

Gaan jullie heerlijk samen genieten van het ontbijtje? Dan kun je ook nog iets voor jezelf bestellen. Het Vaderdag ontbijt is al best wel veel, maar het is de dag van de vaders, dus misschien hoeft hij vandaag niks te delen. Dan kun je zelf een lekker ontbijtje erbij bestellen. Bekijk alle heerlijke ontbijtjes en kies iets lekkers uit voor jezelf. Zo kun je kiezen voor een uitgebreid ontbijt met verschillende verse broodjes en beleg. Zijn er kinderen bij? Dan kun je ook kiezen voor de pannenkoeken. Kortom: de keuze is reuze, dus kies iets wat je zelf lekker vindt!