4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 223 reviews)
Uitstekend74%
Heel goed20%
Gemiddeld5%
Slecht0%
Verschrikkelijk1%

Ontbijt

Ontbijt

Ontbijt

Ontbijt bestellen voor thuis of op kantoor. Bekijk alle mogelijkheden. Een heerlijk ontbijt laten bezorgen op ieder gewenst moment.

Brunch

Brunch

Geniet van een luxe brunch om te bestellen en bezorgen. Bekijk de uitgebreide selectie aan broodjes en beleg.

Yoghurt

Yoghurt

Yoghurt bestellen? Ontdek een breed assortiment aan smakelijke yoghurtvarianten en geniet van het gemak van online bestellen en thuisbezorging.

Ontbijt bestellen en laten bezorgen

Een heerlijk ontbijt is een goed begin van de dag. Eens leuk collega’s verrassen? Doe dit eens door een lekker ontbijtje te bestellen. Wij bezorgen dit tijdig op het aangegeven adres. Het laten bezorgen van ontbijt is zeer eenvoudig.

Verschillende ontbijt varianten

Uiteraard bieden wij een ontbijt voor elke gelegenheid, daarom hebben we een ruim aanbod van verschillende basis ontbijtjes tot luxe ontbijt arrangementen met bubbels. Onze ontbijtservice zorgt altijd voor dagverse broodjes en beleg en bezorging aan thuis of op kantoor.

Vaderdag ontbijt

Wil jij je vader verrassen op Vaderdag? Geef dan een heerlijk ontbijt! Het is het ideale moment om je vader in de watten te leggen en te genieten met het gezin. Je besteld het Vaderdag ontbijt makkelijk en snel. Je bent gegarandeerd van heerlijke verse broodjes met diverse keuze aan beleg. Het ontbijt is de perfecte optie wanneer je op Vaderdag je vader wilt verwennen met een heerlijk ontbijt op bed. Nog wat lekkers voor bij de koffie bestellen? Bekijk dan eens het aanbod in heerlijke taartjes, koeken en donuts! Jouw vader verdient natuurlijk het beste!

Moederdag ontbijt

Op Moederdag wil je natuurlijk je moeder helemaal in de watten leggen. Hoe kan dat nou beter door je moeder te verrassen met een heerlijk Moederdag ontbijt! Het enige dat je hoeft te doen is het ontbijt te bestellen, deze kan je makkelijk en snel bij jou laten bezorgen. Geef je moeder een onvergetelijk moment met heerlijke verse broodjes en een diverse keuze aan beleg! Jouw moeder nog een beetje extra verwennen? Bekijk dan eens het aanbod in lekkere taartjes, donuts en koeken. Dan heb je nog een heerlijke verrassing voor bij de thee of koffie!

Paasontbijt

Bij Pasen hoort natuurlijk een paasontbijt. Hoe makkelijk is het dat je deze gewoon kunt bestellen? Je geniet samen met je familie van heerlijke verse broodjes, sapjes, zoete lekkernijen en ruime keuze aan belegsoorten. Natuurlijk kan het eitje dan ook niet ontbreken. Het enige dat je hoeft te doen is het Paasontbijt naar keuze aan te klikken, aan te geven hoe laat je het ontbijt wilt bestellen en wij zorgen dat het Paasontbijt bij jou bezorgd wordt. Wil je de Paasdagen echt goed doorkomen? Bekijk dan ook ons aanbod in fruitboxen eens. Zo heb je altijd een gezonde en goede start van de dag!

Valentijn ontbijt

Valentijnsdag, hét moment om jouw (geheime) liefde te verrassen. Laat de romanticus in je loskomen en bestel een heerlijk Valentijns ontbijt! Op deze dag, waar het draait om liefde, wil je jouw lieve vriend of vriendin, man of vrouw, natuurlijk helemaal in de watten leggen. Bestel er een flesje bubbels bij en 1 ding is zeker, succes is gegarandeerd! Heb je naast het ontbijt nog zin in iets lekkers? Bekijk dan ook het aanbod in zoete hapjes. Naast heerlijke verse broodjes en salades kan je onder andere ook roze donuts, roze koeken en aardbeientaartjes bestellen, helemaal in Valentijns stijl!

Ontbijt met bubbels

Als je iets te vieren hebt, kan een flesje bubbels natuurlijk niet ontbreken. Wanneer ontbijt je nou met een glas prosecco in de hand? Het moment om het extra speciaal te maken. Verwen je geliefde, je ouders, jezelf of jubilaris met dit feestelijke bubbels ontbijt. Heb je wat te vieren op je werk? Dan doet dit ontbijt het natuurlijk ook altijd goed. Bestel er een kaartje met een boodschap bij, zo maak je het echt persoonlijk. Wil je iemand anders verrassen, je ouders die zoveel jaar getrouwd zijn, die lieve vriendin die haar diploma gehaald heeft? Geen probleem, wij bezorgen makkelijk en snel op het door jou aangegeven adres. Wie ga jij verrassen met dit heerlijke ontbijt met bubbels?