High Beer voor 2

High Beer voor 2

Ideaal voor de zomer! Mini wrapjes, mini snackjes, blokjes oude kaas, plakjes worst, olijven, zakjes chipjes of nootjes, stokbroodjes met kruidenkaas en 4 verschillende smaken speciaal biertjes. (Prijs is voor 2 personen)

€ 39,50

High Beer

High Beer

Ideaal voor de zomer! Mini wrapjes, mini snackjes, blokjes oude kaas, plakjes worst, olijven, zakje chipjes of nootjes, stokbroodjes met kruidenkaas en 2 verschillende smaken speciaal biertjes. (Prijs per persoon)

€ 22,50

High Tea belegd

High Tea belegd

Een klein broodje wit met zalm en kruidenkaas, een klein broodje jungle met carpaccio, 2 mini saucijzenbroodjes, een scone, een mini muffin een chocolade lolly, 4 mini gebakjes, een vers sapje en 3 zakjes pickwick thee. (Prijs is per persoon)

€ 17,50

Moederdag High Tea + bloemetje

Moederdag High Tea + bloemetje

Een heerlijke Moederdag High Tea + bloemetje met vaas als verrassing. Een klein broodje wit met zalm en kruidenkaas, een klein broodje jungle met carpaccio, 2 mini saucijzenbroodjes, een scone, een mini muffin een chocolade lolly, 4 mini gebakjes, een vers sapje en 3 zakjes pickwick thee. (Prijs is per persoon)

€ 25,00

High Tea Deluxe voor 2

High Tea Deluxe voor 2

Verras iemand met een High Tea Deluxe voor 2: uitgebreide selectie van mini broodjes en divers beleg, zoete en hartige hapjes, snackjes en gebakjes, vers fruit, chocolaatjes of brownieblokjes, 2 theeglazen gevuld met diverse smaken zakjes thee, 2 smoothies en 1 flesje prosecco (20cl). (Prijs is voor 2 personen)

€ 42,50

Moederdag High Tea met bubbels

Moederdag High Tea met bubbels

Een heerlijke Moederdag High Tea als verrassing. Een klein broodje wit met zalm en kruidenkaas, een klein broodje jungle met carpaccio, 2 mini saucijzenbroodjes, een scone, een mini muffin een chocolade lolly, 4 mini gebakjes, een vers sapje, flesje prosecco en 3 zakjes pickwick thee. (Prijs is per persoon)

€ 22,50

Moederdag High Tea met bubbels + bloemetje

Moederdag High Tea met bubbels + bloemetje

Een heerlijke Moederdag High Tea als verrassing. Een klein broodje wit met zalm en kruidenkaas, een klein broodje jungle met carpaccio, 2 mini saucijzenbroodjes, een scone, een mini muffin een chocolade lolly, 4 mini gebakjes, een vers sapje, 3 zakjes pickwick thee, een flesje prosecco en bloemetje incl. vaas. (Prijs is per persoon)

€ 30,00

Moederdag High Tea

Moederdag High Tea

Een heerlijke Moederdag High Tea als verrassing. Een klein broodje wit met zalm en kruidenkaas, een klein broodje jungle met carpaccio, 2 mini saucijzenbroodjes, een scone, een mini muffin een chocolade lolly, 4 mini gebakjes, een vers sapje en 3 zakjes pickwick thee. (Prijs is per persoon)

€ 17,50

High Tea met bubbels

High Tea met bubbels

Uitgebreide selectie van broodjes en divers beleg. Diverse hartige mini snacks, zoete mini hapjes, losse thee, verse jus d’orange en flesje prosecco. (Prijs is per persoon)

€ 21,50

High Tea

High Tea

Uitgebreide selectie van broodjes en divers beleg. Diverse hartige mini snacks, zoete mini hapjes, losse thee en flesje jus d’orange. (Prijs is per persoon)

€ 16,50

High Tea bestellen

Samen met je vriendinnen, vrienden of familie genieten van een heerlijke high tea? Bestel deze makkelijk en snel! Je hebt ruime keuze uit verschillende high tea’s. Ook voor speciale gelegenheden als Moederdag, Vaderdag en Valentijnsdag zal er een speciale high tea bereid worden. Kies voor een high tea met of zonder bubbels. Je krijgt een uitgebreide selectie van broodjes en diverse soorten beleg, hartige mini snacks, zoete mini hapjes en losse thee en een flesje jus d’orange. Genieten met een romantisch tintje? Ga dan voor de high tea deluxe voor 2 personen. Deze high tea is ook nog voorzien van snacks en gebakjes, vers fruit, chocolaatjes of brownie blokjes, 2 theeglazen gevuld met diverse smaken thee, 2 smoothies en 1 flesje prosecco. Succes gegarandeerd!

High tea laten bezorgen

Hoe heerlijk is het dat de high tea bij jou bezorgd wordt. Geen uren in de keuken staan, bedenken wat je moet kopen en wat je moet maken. Het enige dat je hoeft te doen is een heerlijke high tea naar keuze uitzoeken en wij zorgen voor de rest. Wil je iemand verrassen? Laat de high tea dan bezorgen bij desbetreffende persoon inclusief een leuk handgeschreven kaartje met jouw opgeven tekstje. Geniet van heerlijke smaken thee, zoete en hartige hapjes en een lekker flesje bubbels, makkelijk en snel bij jou thuis bezorgd!