4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 223 reviews)
Uitstekend74%
Heel goed20%
Gemiddeld5%
Slecht0%
Verschrikkelijk1%

Traktaties

Muffins

Muffins

De lekkerste muffins bestellen om te trakteren. Ga je voor een overheerlijk gebakken chocolade muffin of kies je toch liever een vanille muffin? Dagelijks vers gebakken in eigen bakkerij.

Donuts

Donuts

De lekkerste donuts bestellen om te trakteren. Ga je voor een dagelijks vers gebakken Oreo donut of kies je liever een feestelijke confetti donut?

Koeken

Koeken

De lekkerste koeken bestellen om te trakteren. Ga je voor gevulde koek of kies je liever een roze koek? Alle koeken worden dagelijks vers gebakken.

Gebak

Gebak

Het lekkerste gebak bestellen en bij jouw thuis of op het werk laten bezorgen. Volop keuze! Ga je bijvoorbeeld voor een overheerlijke tompouce of liever voor een echte Bossche Bol?

Traktatieboxen

Traktatieboxen

Met traktatiemixen kun je een traktatie te laten bezorgen die bij iedereen in de smaak valt. Zo maak je trakteren extra gemakkelijk.

Flappen

Flappen

Een appelflap of kersenflap is natuurlijk lekker bij de koffie, maar kan ook perfect als tussendoortje bij een presentatie of als traktatie op kantoor.

Lekkere traktaties bestellen

Valt er iets te vieren? Dan is het tijd om te trakteren. Ook op de werkplek, want collega’s delen vaak meer dan alleen werk. Er ontstaat een band en als er iets te vieren valt, deel je dat graag met elkaar. Trakteren op het werk gebeurt dan ook regelmatig. Traktaties bestellen en laten bezorgen voor thuis kan natuurlijk ook. Bij trakteren denk je gelijk aan gebak, maar er zijn nog meer zoetigheden om te trakteren.

Ruim assortiment gebak, muffins, donuts en meer

We hebben een groot traktatie aanbod, van vers gebakken appelflappen, overheerlijke koeken, de kleurrijkste muffins en donuts tot een zeer groot aanbod van gebak. Kies zelf je traktatie bij elkaar of maak het je gemakkelijk met onze traktatieboxen. Zo kan iedereen kiezen wat ze willen. Wil je iets lekkers trakteren voor een grote groep mensen? Handig is dan om de bestelling een dag van te voren te plaatsen zodat we alles kunnen leveren. Alle lekkernijen worden namelijk ├ęcht vers gebakken, dan bakken we zeker voldoende!