4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 168 reviews)
Uitstekend75%
Heel goed20%
Gemiddeld4%
Slecht0%
Verschrikkelijk1%

Afscheid van een collega

Afscheid van een collega

Soms gaan er collega’s weg waar je iets uitgebreider afscheid van wilt nemen. Dat is natuurlijk gezelliger onder het genot van een hapje en een drankje. Even goed de tijd nemen voor het afscheid en nog één keer een moment samen. In plaats van een cadeautje voor het afscheid kun je bijvoorbeeld ook een lekkere lunch of brunch organiseren met de collega’s. Wij geven alvast wat inspiratie voor een smakelijk afscheidscadeautje.

afscheidslunch collega

Lunch/brunch als afscheidscadeau

Lekker nog een keer kletsen onder het genot van een gezonde en smakelijke lunch. Wil jij iets leuks organiseren voor een collega die afscheid gaat nemen? Bestel dan een uitgebreide lunch met salades, wraps en belegde broodjes. Daarnaast kun je het compleet maken met lekkere sapjes en drankjes. Wil je liever een lunch bestellen om bij de collega als verrassing thuis te laten bezorgen? Ook dat is een optie. Voeg een kaartje toe om de dankbaarheid voor de inzet te laten zien.

Ontbijt laten bezorgen

Soms is het te druk om tijd vrij te maken om samen nog eens gezellig te gaan eten tijdens werktijd. Mocht je dan toch een smakelijk afscheidscadeautje willen geven kun je ook een ontbijt laten bezorgen. Kies bijvoorbeeld een luxe ontbijt of een vega ontbijt. Zo’n ontbijt is echt een leuk me-time momentje voor de ontvanger. Het bestaat uit verschillende soorten beleg, broodjes, fruit en een sapje. Bestel het voor je collega zodat zij of hij lekker thuis kan genieten. En beschrijf op een kaartje nogmaals de dankbaarheid voor het geleverde werk van de collega.

Traktaties bestellen

Eten en even een momentje nemen voor het afscheid van een collega hoeft niet lang te duren. Je kunt namelijk ook zoete lekkernijen bestellen. Neem samen een koffiepauze en geniet van verschillende zoetigheden zoals appelflappen, muffins, donuts en meer. Zo maak je van de laatste dag toch nog een feestje.

afscheid van een collega

Meer ideeën voor het afscheid van een collega?

Hierboven beschrijven we 3 smakelijke ideeën voor een afscheidscadeau. Mocht je liever iets willen doen in plaats van eten, dan is het leuk om een activiteit te organiseren. Kies bijvoorbeeld een dag aan het einde van de werkweek en stop iets eerder met werken. Organiseer samen met de collega’s een leuke afscheidsactiviteit. Inspiratie nodig? Bekijk dan deze leuke activiteiten om samen met collega’s te doen.