Gezellig paasontbijt met de familie

Gezellig paasontbijt met de familie

Pasen komt er weer aan. Hét moment om samen te genieten met de familie. Begin de dag goed met een gezellig paasontbijt. Na het paasontbijt wil je natuurlijk ook wat leuks doen. De echte paasactiviteiten kunnen dan niet ontbreken. Ga lekker paaseieren zoeken, paaseieren schilderen en geniet van de gezellige momenten samen.

Paasontbijt

Lekker ontbijten

Iedereen kent de standaard ontbijtjes wel. Met Pasen wil je natuurlijk uitpakken. Je staat op het punt de lekkernijen in te slaan, maar wat kies je dan? De broodjes met verse jus kunnen natuurlijk niet ontbreken. Combineer dit met lekkere chocolade scones of heerlijke croissants gevuld met room. 

Paasonbijt bestellen

Hoe lekker is het wanneer het paasontbijt ‘s ochtends helemaal klaar geleverd wordt? Geen zorgen over wat je moet maken, niet vroeg je bed uit om alles voor te bereiden, heerlijk toch? Je hebt keuze uit een paasontbijt met verschillende soorten beleg als ham, kaas, kipfilet, brie en natuurlijk ei. Dit paasontbijt is inclusief verse broodjes en croissants en een brooddeeg paashaasje of haantje met paaschocolaatjes. Voor de zoetekauwen onder ons, kan je er ook nog lekkere versgebakken American pancakes bij bestellen. 

Vegan paasontbijt

Zijn jij en je gezin vegan? Kies dan een heerlijk vegan ontbijt. Geniet van broodjes belegt met Petit Filet á l’ American 100% plantaardig, Petit Pâté op basis van peulvruchten, hummus, gegrilde groenten en nog veel meer! Verder kan je nog verse jus d’orange en een stuk vers fruit verwachten. Natuurlijk kan je een vegan ontbijt ook combineren met een niet-vegan ontbijt. Zo is er voor ieder wat wils! 

Paas High Tea of brunch

Gezellig met het gezin, de familie of vrienden in de middag genieten van het paasweekend? Deze Paas High Tea is echt een aanrader. Je geniet van luxe mini broodjes met zalm kruidenkaas en carpaccio, mini saucijzenbroodjes, een scone, een chocolade lolly, vier mini gebakjes en verse jus. De High Tea is inclusief drie zakjes thee. Het enige dat je hoeft te doen is de tafel gezellig maken en genieten van al het lekkers van de Paas High Tea. Geen fan van thee? Je kan ook kiezen voor een lekkere paasbrunch

Paaseieren zoeken

Bij Pasen hoort natuurlijk paaseieren zoeken. Maar wat zijn nu dé plekken om de paaseieren te verstoppen? Je kan de paaseieren zowel binnen als buiten verstoppen, dan wordt het echt een spannende zoektocht. Verstop de eitjes achter de gordijnen, tussen de planten, onder de boeken of in de jaszakken die aan de kapstok hangen. Verstop de eieren buiten in de brievenbus, de speeltjes in de zandbak, tussen de struiken (of hoog in de boom) of leg ze tussen het tuingereedschap. Lachende en spelende kinderen gegarandeerd! 

Vind je het lastig om het soort broodje te kiezen? Bekijk dan eens spelt, volkoren, mais of wit brood? We helpen je graag verder in je keuze!

Paasontbijt