4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 232 reviews)
Uitstekend74%
Heel goed21%
Gemiddeld4%
Slecht0%
Verschrikkelijk1%

Fruitboxen

Fruitboxen

Fruitboxen

Een fruitbox bestellen en laten bezorgen. Ideaal om laagdrempelig vers fruit op het werk aan aan te bieden of als geschenk om iemand beterschap te wensen.

Dranken & Sappen

Dranken & Sappen

Een lekkere verse sap of smoothie voor bij je lunch bestellen. Ruime keuze uit diverse smaakvariaties en alle andere populaire frisdranken.

Fruitbox bestellen voor thuis of op het werk

Met een fruitbox krijg je een box vol met vers fruit thuisbezorgd. De box bevat een gevarieerde selectie van fruitsoorten met voor ieder wat wils. De ideale manier om er zo voor te zorgen dat je voldoende fruit eet. Dagelijks voldoende fruit eten schiet er nog wel eens bij in. Wanneer je echter een fruitbox in huis of kantoor hebt, is de ervaring dat je eerder én meer vers fruit zult eten. Niet zo gek dus dat fruitboxen steeds populairder worden, zowel thuis als op het werk. Een fruitbox geeft je immers veel gemak en helpt je bij het in stand houden van gezonde eetgewoonten.

Fruit op het werk

Al het werkfruit dat in een doos of fruitmand wordt geleverd is speciaal geselecteerd eetrijp fruit. De meest gangbare fruitsoorten zoals bananen, sinaasappels, peren, appels en mandarijnen. Het fruit is lekker rijp en smaakvol om goed te kunnen genieten, bijvoorbeeld tijdens de pauze. Ideaal voor in de kantine of bij een vergadering. Fruit op het werk valt onder de ‘nihilwaardering’ en heeft dus geen nadelige invloed op de 1,2% vrije ruimte van de totale loonkostensom in het kader van de werkkostenregeling.