4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 232 reviews)
Uitstekend74%
Heel goed21%
Gemiddeld4%
Slecht0%
Verschrikkelijk1%

Lunch bestellen Zutphen

Broodjes & Salades

Broodjes & Salades

Hier vind je een overzicht van de heerlijkste belegde broodjes en salades.

Traktaties

Traktaties

Iets te vieren? Af en toe genieten van een zoete snack moet zeker kunnen.

Ontbijt

Ontbijt

Ontbijt bestellen voor thuis of op het werk als alternatief voor een vergaderlunch.

Online lunch bestellen in Zutphen

Vergeten lunch mee te nemen of broodjes nodig voor een vergadering? Bestel direct jouw lunch online. Van luxe belegde broodjes tot heerlijke uitgebreide lunches en van salades tot de heerlijkste smoothies, allemaal even lekker! En laat alles eenvoudig bezorgen op jouw locatie in Zutphen. We bezorgen op het door jou gekozen bezorgmoment. Liever lunch thuis laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook!

De lekkerste belegde broodjes en salades

Heerlijke broodjes bestellen en bezorgen in Zutphen is eenvoudig. Als online broodjeszaak zijn we specialist in lekkere broodjes. Het enige dat je hoeft te doen is de postcode kiezen waar de lunch bezorgd moet worden. Kies daarna uit de vele soorten dagverse luxe belegde broodjes die je uiteraard geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Geen zin in brood? Kies dan voor een verse salade. Een gezonde en lekkere afwisseling op belegde broodjes.

Trakteren?

Is er iets te vieren? Wat leuk! Ook hier hebben we voor jou een passend assortiment aan traktaties samengesteld, zoals gebak, koeken en donuts. Af en toe mag je namelijk ook lekker eens genieten van een zoete snack!

Ontbijt en lunch bestellen in Zutphen

Heb je een vroege vergadering of andere meeting op kantoor? Dan is ontbijt op werk bestellen een goed idee. Je kunt eenvoudig ontbijt laten bezorgen in Zutphen.

7200 Zutphen
7201 Zutphen
7202 Zutphen
7203 Zutphen
7204 Zutphen
7205 Zutphen
7206 Zutphen
7207 Zutphen